Reagált a durva kommentekre a Maradj talpon! szereplője

Vágólapra másolva!
Egészen más messziről okoskodni, mint stresszhelyzetben, kamerák előtt gyorsan kibökni a helyes választ.
Vágólapra másolva!

Nagyon durva hozzászólásokat kapott a Facebookon a napokban a Duna TV kvízének játékosa, aki nem találta ki, hogy Mária Terézia a feladvány, hanem a T.R.Z.. láttán zavarában Tarzant mondott. A Facebookon védte meg magát: „Nem érzem, hogy akkor hibát követtem volna el, hogy elmentem a Maradj talpon! című műsorba, és röpke 20 másodperc alatt nem jutott eszembe a válasz, és a lámpaláz,

Tudom nagyon jól, hogy okosabb lettem volna, ha nem szólalok meg, hogy Mária Terézia az alapműveltség része. Tanultam én is róla általános és középiskolában is."

„A magyar oktatási rendszert szerintem ne az alapján ítéljék meg, hogy egy tévés vetélkedőben, ahol x kamera figyel, ezt a választ adtam. Sajnálom, hogy ilyen negatív hullámot váltottam ki a kommentelők nagy részéből, nem ez lett volna a célom. Remélem, az utcán való köpködést azt mellőzni fogják, és ha lehet kérni, a családomat, a volt és jelenlegi iskolámat, valamint a tanáraimat ne kezdjék el szidni és minősíteni. Nem gondolom, hogy rászolgáltak erre" – írta.

A végén bizonyítja, hogy humora is van, mert a „Habsburg Tarzan és Mária Terézia kísérje utatokat" –szöveggel búcsúzik. A videóért klikk ide!