Michael Jacksonra emlékezett legidősebb fia

Michael Jackson Plasztikázás: szükséglet, vagy mentális probléma?
Vágólapra másolva!
Prince Jackson egy tévéműsorban nosztalgiázott, elhunyt édesapjára emlékezve. Csak akkor tudta meg, hogy a pop királyának a fia, amikor látta, hogy felnőtt férfiak ájuldoznak a fellépésein.
Vágólapra másolva!

A 2009-ben elhunyt énekes fiával hétfőn a Good Morning America című reggeli műsorban beszélgettek. A húszéves Prince Jackson (hivatalos nevén Michael Joseph Jackson Jr.) azt a pillanatot elevenítette fel, amikor megtudta, hogy apja a pop királya volt. Ez a perc pedig csak akkor jött el, amikor testvéreivel a néhai sztárról készült felvételeket néztek.

„Ahhoz már hozzászoktam, hogy a női rajongók eldobják az agyukat, amikor meglátják a kedvencüket. De amikor láttam, hogy az apám koncertjein a nagy, kigyúrt pasik is elvesztik az eszüket, akkor azt gondoltam: oké, akkor itt valami többről van szó" – mondta Prince Jackson a műsorban.

A felismerés azonban a Jackson gyerekek számára nem egy csapásra érkezett: még eltartott egy ideig, mire teljesen felfogták, milyen híres is volt az apjuk. „Még ma is az a jellemző, hogy teljesen más súllyal gondolunk rá, mint a többi ember. Hiszen ő az édesapánk, az apukánk volt" – tette hozzá a sztárcsemete.

Prince Jackson idén februárban Forrás: Dave Bedrosian / Geisler-Fotopress / DPA

Prince Jackson egyébként nem lépett apja nyomdokaiba, ehelyett a kulisszák mögött próbál érvényesülni: King's Son Productions néven saját produkciós cége van. „Az a jelmondatom, hogy a név adott, a címet viszont ki kell érdemelned. Én azt a nevet kaptam, hogy Prince, azaz herceg, az apám viszont hosszú évek kemény munkájával érte el a pop királya címet.

– nyilatkozta az ifjabb Jackson.