Az énekes nyerte az iHeartRadio Music Awards vasárnap esti gáláján az év dalának járó díjat. Elég szenvedélyesre sikerült a köszönőbeszéde.

A 36 éves Timberlake először arról beszélt, hogy öregnek érzi magát, és ennek jegyében a fiataloknak címezte ezt követő üzenetét.

„Ha valaki bunkó veletek, tudnotok kell, hogy ez azért van, mert fél, vagy azt tanították neki, hogy féljen. Attól, hogy milyen fontosak vagytok. Mert különbözőnek lenni azt jelenti, hogy ti fogjátok megváltoztatni a dolgokat. Szóval b*sszák meg!" – üzent a sztár először a gyerekeknek, majd a gyűlölködőknek.

Az énekes egyébként a Can't Stop the Feeling! című tavalyi számáért kapta a díjat, amit természetesen azért megköszönt lelkes beszéde végén.

A sláger a Trollok című, gyerekeknek szóló animációs film egyik betétdala volt, Timberlake pedig szinkronizált is benne. A sztárnak magának is van egyébként gyermeke: Jessica Biel színésznőtől egy Silas nevű kisfiú, aki azonban majd csak áprilisban lesz kétéves, így még vélhetően nem értette édesapja lényegre törő szavait.