Istenes Bence: Óriási ordibálások és kiakadások voltak

Istenes Bence, Hagyjál főzni
Vágólapra másolva!
Új részekkel folytatódik a Hagyjál főzni!, hétfőtől Istenes Bence újabb párosokat versenyeztet a konyhában. A második széria csak kicsit különbözik az elsőtől, a lényeg továbbra is ugyanaz: az ügyetlen, abszolút amatőr szakácsoknak instrukciók alapján kell elkészíteniük a család egyik kedvenc receptjét. Ismert arcok is feltűnnek a pult mögött, és a műsorvezető szerint sokkal hevesebb vitákra, hangosabb üvöltözésekre, nagy esés-kelésekre, és égett ételekre számíthatnak a nézők.
Vágólapra másolva!

A napokban ért véget a Hagyjál főzni! forgatása, az RTLII főzőműsorában ezúttal is két csapat küzd egymással a konyhában. A második szériában nemcsak szülők izgulhatnak a pult mögött bénázó gyerekekért, hanem testvérek, párok és barátok is próbálják lefőzni a másik párost.

Forrás: RTL Klub

"Voltak testvérek, ikrek is, és más családi kapcsolatokat is beengedtünk a műsorba. Nyilván más a viszony a testvérek, vagy apák és lányuk között, ez már eleve színesíti a szériát. Megint jöttek ismert arcok is, akik bár hozzá vannak szokva a kamerához, megvan a rutinjuk, amint elkezdtek főzni, teljesen kizárták a külvilágot, és megmutatták, mit tudnak – vagy mit nem tudnak – a konyhában. Ugyanúgy viselkedtek, mint a civilek, és

A legtöbbször nagy volt a pánik, okoztak néhány vicces percet" – mesélte a műsorvezető az Origónak.

Forrás: RTL Sajtóklub

"Mikor egy ismert család főz egy civil család ellen, annak is megvan a bája. Ezúttal sem az volt a cél, hogy celebműsort gyártsunk, csak kevés ilyen páros lesz" – tette hozzá.

A formátum továbbra is az egyik kedvence, sokat dolgoztak a második szérián, jól fog esni neki egy kis pihenés. "Vicces és szórakoztató volt a forgatás, nagyjából ugyanazok a sztorik megtörténtek, mint az első évadban.

Azt hiszem, ezúttal sokkal nagyobb ordibálások és kiakadások voltak, a celebeknél is. Törtek a poharak, égtek oda a kaják, elég nagy volt sokszor a káosz, nem tanult meg senki hirtelen főzni."

Forrás: RTL

"Én egy időben szakácsnak készültem, a mai napig nagyon érdekel a gasztronómia, úgyhogy rutinosan mozgok a konyhában. Nem jelentene nagy ügyet összehozni egy jó ebédet, de sajnos erre nincs időm, éjjel-nappal dolgozom. Tulajdonképpen már félig Németországban élek, a forgatások miatt jártam haza Magyarországra, a napokban indulok is vissza" – mesélte.

Biztosan nem ez lesz az utolsó műsor, amiben Istenes Bencét láthatják a nézők, hiszen hamarosan a Survivor műsorvezetőjeként tér majd vissza az RTL Klub képernyőjére.