Vastag Csaba és Fábián Juli is ott lesz A Nagy Duettben

2017.03.08. 10:31

Néhány énekesről már biztosan tudni, hogy ott lesz A Nagy Duett következő szériájában.

Oláh Gergő, Fábián Juli, Vincze Lilla, Vastag Csaba, Völgyesi Gabi és Judy biztosan szerepelni fog a TV2 műsorában, de korábban felmerült Ábrahám Edit és Stohl Luca neve is. A profik egy részét már megmutatta egy-egy kisfilmben a csatorna, partnereikre egyelőre csak tippelni lehet.

Vastag Csaba is ott lesz a műsorbanFotó: Polyák Attila - Origo

Fábián Juli a közösségi oldalán is megosztotta a hírt: "Régóta kerülgetnek a tévés showműsorok, és most végre lehetőségem és kedvem is volt belevágni egybe, így elvállaltam, hogy – az egyelőre még a titok leple alatt rejtőzködő – duettpartneremmel hétről hétre előadunk nektek valami vidámat, szépet, meghatót, de mindenképpen szórakoztatót. A műsor hamarosan kezdődik, és már most nagyon izgulok, sosem csináltam még ilyet! Szorítsatok nekem, nekünk!"

A kommentelők szerint Győrfi Pál és Apáti Bence,  Erdei Zsolt vagy Kovács István, esetleg Zimány Linda is feltűnhet az új szériában – erre következtetnek a videókban sejtelmesen megjelenő tárgyakból.

A Nagy Duett tavasszal jön a TV2-re, de a csatorna még nem árulta el a premier dátumát. Ami biztos, hogy a 12. héten még nincs a programban, azaz várhatóan március 26. után rajtol.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK