A Kemény motorosok című sorozat, illetve a Tűzgyűrű és a Bíborhegy című nagyjátékfilmek sztárja, Charlie Hunnam látható a Men’s Health nevű férfimagazin címlapján, mely alkalomból egy színfalak mögötti videó is készült vele. A színész érdekes dolgokat mesélt.

A másfél perces kis anyagban Hunnam – akit legközelebb két blockbusterben, a The Lost City of Z-ben, illetve az Arthur király: A kard legendájá-ban láthatunk – arra buzdítja rajongóit, hogy mindenképpen vegyék meg azt a lapszámot, amelynek ő látható az elején, mert azt akarja: több példányt adjanak el vele, mint Mark Wahlberggel vagy Barack Obamával.

Hunnam a The Lost City Of Z premierjénForrás: Ben Stansall / AFP

A remek formában lévő 36 éves sztár azt is demonstrálja, miképp tartja karban magát: egyrészt kondizik egy keveset a szemünk láttára, másrészt elmondja, hogy próbál minél kevesebb cukrot enni, hiszen az nagyon nem tesz jót a testünknek.

A színész végül mesél egy meredek sztorit legelvakultabb rajongóiról is: egyszer például egy olasz nő azt kérte tőle, hogy küldjön neki a körméből vagy a lábujjkörméből.

Talán fetisisztának tűnök ezzel a kérésemmel" – írta a rajongó, és Hunnam igazat adott neki, ezért természetesen nem teljesítette bizarr kérését, hiszen (ahogy mondja), nem akarta adni alá a lovat.