Élet és halál közt a Harry Potter színésze

Jim Tavaré, Harry Potter és az azkabani fogoly
Vágólapra másolva!
Frontálisan ütközött autójával a Harry Potter és az azkabani fogolyban látott Jim Tavaré brit színész. A sztárnak alig maradt ép csontja, fotón is látható, hogy nincs jó bőrben.
Vágólapra másolva!

Tavaré állapotáról felesége, Laura adott tájékoztatást.

„Itt Laura. Miután az orvosok tájékoztatták a családot, Jim megkért, hogy tudassam mindannyiótokkal, hogy tegnap súlyos autóbalesete volt, egy frontális karambol. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

Eddig két vérátömlesztésen esett át, és hamarosan elviszik, hogy átessen az első műtéten. Figyelem: ez a valóság, nem valami szerep kedvéért készült a fotó! Kérlek, gondoljatok rá, és

– írta az asszony a Facebookon megosztott fotó alá, amelyen az látható, hogy a betegágyban fekvő, összetört és horzsolásokkal, sebekkel teli Tavaré minden erejét összeszedve felfelé mutató hüvelykujjat mutat a kamerának.

Tavaré 2012-ben Forrás: Toby Canham / Getty Images North America / AFP

Az essexi születésű színész egyébként ideje nagy részét Los Angelesben tölti, hiszen jórészt amerikai produkciókban játszik, láthattuk például a Kaliforgiá-ban és a Chuck-ban is.

Jim Tavaré a Harry Potter és az azkabani fogoly című filmben Forrás: Warner Bros.

A RADA-n, a brit királyi színiakadémián végzett, stand-up komikusként is ismert sztár annak idején a pályát saját szórakoztató műsorral, a The Jim Tavaré Show-val kezdte, amelyben Ricky Gervais is részt vett. A legtöbben azonban a harmadik Potter-filmből, a Harry Potter és az azkabani fogoly-ból ismerhetik Tavaré arcát: ő játszotta Tomot, a Foltozott Üst fogadósát.