Frontálisan ütközött autójával a Harry Potter és az azkabani fogolyban látott Jim Tavaré brit színész. A sztárnak alig maradt ép csontja, fotón is látható, hogy nincs jó bőrben.

Tavaré állapotáról felesége, Laura adott tájékoztatást.

„Itt Laura. Miután az orvosok tájékoztatták a családot, Jim megkért, hogy tudassam mindannyiótokkal, hogy tegnap súlyos autóbalesete volt, egy frontális karambol. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják. Eltörött 15 bordája, a szegycsontja mindkét oldala több helyen is, kilyukadt a tüdeje, több csont eltört a jobb lábában, ezenkívül nyaktörése is van.

Eddig két vérátömlesztésen esett át, és hamarosan elviszik, hogy átessen az első műtéten. Figyelem: ez a valóság, nem valami szerep kedvéért készült a fotó! Kérlek, gondoljatok rá, és drukkoljatok neki, hogy kiküzdje magát ebből a helyzetből!” – írta az asszony a Facebookon megosztott fotó alá, amelyen az látható, hogy a betegágyban fekvő, összetört és horzsolásokkal, sebekkel teli Tavaré minden erejét összeszedve felfelé mutató hüvelykujjat mutat a kamerának.

Tavaré 2012-benForrás: Toby Canham / Getty Images North America / AFP

Az essexi születésű színész egyébként ideje nagy részét Los Angelesben tölti, hiszen jórészt amerikai produkciókban játszik, láthattuk például a Kaliforgiá-ban és a Chuck-ban is.

Jim Tavaré a Harry Potter és az azkabani fogoly című filmbenForrás: Warner Bros.

A RADA-n, a brit királyi színiakadémián végzett, stand-up komikusként is ismert sztár annak idején a pályát saját szórakoztató műsorral, a The Jim Tavaré Show-val kezdte, amelyben Ricky Gervais is részt vett. A legtöbben azonban a harmadik Potter-filmből, a Harry Potter és az azkabani fogoly-ból ismerhetik Tavaré arcát: ő játszotta Tomot, a Foltozott Üst fogadósát.