Kollégái támogatták gyászában a színészt

Különleges ügyosztály, Christopher Meloni, Mariska Hargitay
Meloni és Hargitay a sorozatban
Vágólapra másolva!
Christopher Meloni, a Különleges ügyosztály egykori sztárja nemrégiben közösen forgatott Goldie Hawnnal és Amy Schumerrel. Az akciókomédia egy anya és lánya kalandos nyaralásáról szól, Meloni viszont épp a forgatás közben veszítette el az édesanyját.
Vágólapra másolva!

Az Ó, anyám!-at (Snatched) május 11-én a magyar mozik is bemutatják, az 55 éves színész pedig a napokban a The Talk című műsorban mesélt a film munkálatairól.

Elmondta, hogy sajnálatos módon épp a filmezés közben tudta meg, hogy édesanyja eltávozott, és egy izgalmas akciójelenet felvétele előtt nem bírta tovább, és elmondta két partnernőjének, Goldie Hawnnak és Amy Schumernek, hogy mi történt.

„Mondtam Goldie-nak, hogy meghalt az anyám. Erre

azt ismételgette, igen, tudom, tudom, milyen érzés. Nagy szükségem volt akkor erre a pillanatra" – számolt be róla Meloni.

Christopher Meloni és Mariska Hargitay a Különleges ügyosztályban Forrás: Kobal / The Picture Desk

A maga módján, azaz természetesen viccelődva a másik sztár, Amy Schumer is segíteni próbált gyászoló kollégáján. Mikor meghallotta a szomorú hírt, éppen telefonált, majd a „Mi történt? Ó, ez szörnyű!" szavakkal úgy tett, mintha folytatná a telefonbeszélgetést. A színész szerencsére díjazta a poént, és

nagyon jólesett neki, hogy Schumer így akarta oldani a felgyűlt érzelmi feszültséget.