Új részekkel folytatódik a Holnap Tali websorozat

Holnap Tali
Vágólapra másolva!
A közmédia fiataloknak szóló websorozata március 13-án újabb évaddal jelentkezik. A második szériában szó lesz felvételiről és pályaválasztásról is. A Munkaügyek-ből is jól ismert Molnár Piroska ismét a Petőfi Gimi igazgatónőjét alakítja, ahogy továbbra is találkozhatnak a nézők első évadban megismert karakterekkel.
Vágólapra másolva!

A közmédia első websorozata 2016 november 28-án indult. A Holnap Tali annak az Y-generációnak szól, akik nem elsődlegesen televízió-fogyasztók, hanem az online térben érzik igazán otthon magukat.

A történet a fiktív Petőfi Gimnáziumban játszódik: van két osztály, ami az első részek során egybeolvad, ez adja az alap konfliktushelyzetet. A tinédzser fiatalok hétköznapjait bemutató sorozat ez, ami olyan érzékeny témákat is érint, amelyekkel a való életben is találkozhatunk, például telefonos zaklatás, hogyan legyen az ember népszerű, milyen buktatói vannak az internetes népszerűségnek, mennyire fontos a tinik között a divat, vagy éppen a sport jelentősége, továbbá az online lét csapdáiról is szó esik.

A koncepció online térre készült, azonban a magas megtekintés-számok után március 13-tól a sorozat bekerül a Petőfi TV műsorába is, és így az első évadot a tévében is újranézhetik a nézők, vagy bekapcsolódhatnak a sorozatba olyanok, akik eddig nem látták. A Holnap Tali az Én vagyok itt magazinműsor keretében hétköznaponként 21.05-től lesz látható március 13-tól.

A weboldalon extra tartalmak és epizódok várják az érdeklődőket.