Kövéren szereti magát a népszerű színésznő

Amy Schumer
Vágólapra másolva!
Amy Schumer, az Inside Amy Schumer című sorozat, illetve a Kész katasztrófa és a közelgő Ó, anyám! című nagyjátékfilmek szabad szájú sztárja megint megmondta a frankót – ezúttal (is) a súlyával kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A Netflix a múlt héten mutatta be a komikával készült Amy Schumer: The Leather Special című különkiadást, amelyben a sztár talpig bőrbe öltözve egy egyórás stand-up műsort nyom le, szexualitással és testiséggel kapcsolatos témakörökben (a 'leather' az angol szlengben férfi nemi szervet is jelent).

A Schumer által elmondott sztorik egyike arról szólt, hogy mikor sikeres stand-uposként be akart törni Hollywoodba is a Kész katasztrófa című romantikus komédiával, azt mondták neki, hogy ehhez bizony le kell fogynia.

„Hollywoodban az olyan testalkatú nőt, mint én, úgy hívják, nagyon kövér. És akkor ez az illető azzal jött, hogy Amy, ne érezd kényszernek, de

– árulta el a műsorban a sztár.

Amy Schumer a Kész katasztrófában Forrás: UIP-Duna Film

„Én meg bevettem, mert úgy voltam vele, hogy oké, én vagyok az új csaj a városban. Szóval lefogytam. De olyan idétlenül vékony lettem. A buci fejem ugyanakkora maradt, a testem meg közben összezsugorodott. Senkinek sem tetszett. Egyszerűen nem illett hozzám" – tette hozzá Schumer.

„Nagyon is jól érzem magam a bőrömben.

– magyarázta tovább a színésznő, aki a forgatás befejezése után azonnal lelkes zabálásba kezdett, hogy visszanyerje eredeti versenysúlyát, így mutatva középső ujjat Hollywoodnak.