Tévében is fut a Holnap tali, weben jönnek az új részek

Holnap tali
Vágólapra másolva!
A közmédia történetében először a webről költözött a televízióba egy sorozata: a Holnap Tali a Z-generációnak szóló online websorozata.
Vágólapra másolva!

A Holnap Tali első évada 60 epizód, benne olyan ismert színészeket láthatunk, mint Molnár Piroska, akivel a Petőfi Gimnázium igazgatónőjeként találkozhat a néző, de Zsédával, vagy Szabó Győzővel is összefuthat össze a néző egy-egy rész erejéig.

Forrás: MTVA

A tizenévesek mindennapjait bemutató sorozat olyan problémákat dolgoz fel, mint az iskolai zaklatás, vagy a sikeres vlogolás kérdése, de van, hogy randitippeket oszt meg a fiatalokkal. A gimnazisták, Soma, Gergő, Míra, Lara, Bori hétköznapjait bemutató online websorozat sikere érdemelte ki a televíziós felületet, ahol remélhetőleg még szélesebb réteghez juthat el a fiatalok mindennapjait közelebb hozó sorozat - közölte az MTVA.

Forrás: MTVA

A Holnap Tali első évadja 21.05-től minden hétköznap a Petőfi TV-n látható. Azonban azok sem maradnak Holnap Tali nélkül, akik már látták az első évadot az http://m5tv.hu/holnaptali címen: a közmédia március 13-án elindítja a websorozat 2. évadát is online a már jól megszokott címen és időpontban.