Több új sorozattal és filmmel készül az AXN

JOSH HOLLOWAY, MEGHAN ORY
INTELLIGENCE - "Patient Zero" - Gabriel and the Cybercom team head to Texas to help contain an outbreak of a deadly, rapidly spreading virus, on "Intelligence" airing on CBS on MONDAY, FEBRUARY 10 (10:00-11:00 p.m., ET). (ABC STUDIOS/Michael Desmond) JOSH HOLLOWAY, MEGHAN ORY
Vágólapra másolva!
Több sorozattal és filmmel készül a tavaszra az AXN.
Vágólapra másolva!

Március 15-én debütál a csatornán a Kékpróba (Rookie Blue) első évada, amelyben egy ötfős rendőrbrigád hétköznapjait kísérhetik figyelemmel a nézők. Az AXN márciusban tűzi műsorára az Intelligence – A jövő ügynöke (Intelligence) című akciófilm-sorozatot is, amelynek főszereplője Gabriel Vaughn (Josh Holloway) egy csúcstechnológiával felszerelt hírszerző detektív, akinek speciális mikrochipet ültettek az agyába.

Forrás: ABC STUDIOS/© 2013 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved./Michael Desmond

Los Angeles legjobb magánnyomozójáról szól A nagy fogás (The Catch), amelynek első évadát szintén márciustól vetíti az AXN. A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (How to get away with murder) rajongói is örülhetnek, a krimisorozat a harmadik évad új részeivel folytatódik a csatornán.

Forrás: ABC/© 2016 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved./Mitch Haaseth

Az AXN márciusban a kultikus filmek kedvelőire is gondolt: március 17-én és 18-án minimaratonban vetíti le A Skorpiókirály mindhárom részét, a következő hétvégén pedig premierekkel, a Múmia és a Végső állomás első és második részeivel várja a nézőket - közölte a csatorna.