A Jóbarátok sztárja híres embert vert meg gyerekként

jóbarátok, Matthew Perry
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 23: Actor Matthew Perry speaks onstage during the 64th Annual Primetime Emmy Awards at Nokia Theatre L.A. Live on September 23, 2012 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Matthew Perry azért ugrott be a napokban Jimmy Kimmel talkshow-jába, hogy készülő minisorozatáról, a The Kennedys After Camelotról meséljen. Amikor azonban szóba került kanadai származása, meglepő sztorival állt elő.
Vágólapra másolva!

Mikor a beszélgetés közben felmerült, hogy a színész (édesanyja révén) félig kanadai, először a kísérőzenekar vezetőjével találtak egymásra, hiszen ő is felerészt kanadai, felerészt amerikai, így „ketten együtt kitesznek egy egész amerikait".

Majd Perry elmesélte, hogy annak idején egy iskolába járt a jelenlegi kanadai miniszterelnökkel, Justin Trudeau-val. Amikor azonban ötödikes volt, történt valami, amire egyáltalán nem büszke: csúnyán összeverte a későbbi politikust, aki ráadásul fiatalabb nála.

„Úgy emlékszem, kitűnt valami sportban, amiben mi bénák voltunk.

– vallotta be a sztár, aki azt is elmondta, hogy később sem beszélte meg soha a dolgot Trudeau-val, mert annyira szégyellte magát, nem is akart gondolni az egészre.

Justin Trudeau idén februárban Forrás: Kay Nietfeld / DPA / AFP

„Ez igazából rettenetes.

– szögezte le Perry. A komolykodó, megbánást tanúsító hangvételnek némileg ellentmond, hogy rögtön ezután azon kezdtek el poénkodni Kimmellel, hogy igazából csak így akart közeledni a későbbi politikushoz, aki már akkor nagyon jó külsejű volt.