Az apjára vagy az anyjára hasonlít jobban Tom Cruise kislánya?

Család, Több mint 2 éve nem látta lányát Tom Cruise Suri Cruise, Katie Holmes
US actor Tom Cruise leaves his hotel carrying daughter Suri for her gymnastics class on July 17, 2012 in New York, NY. Fairytale Hollywood couple Tom Cruise and Katie Holmes last month announced they were calling it quits after five years of marriage, ending an unexpected love story dogged by tabloid rumors. AFP PHOTO / Mehdi Taamallah / AFP / MEHDI TAAMALLAH
Vágólapra másolva!
A Dawson és a haverok sztárja, Katie Holmes újabb bűbájos fotót rakott ki exférjével, Tom Cruise-zal közös kislányáról, a lassan tizenegy éves Suriról.
Vágólapra másolva!

A 38 éves színésznő amellett, hogy új sorozatát, a The Kennedys After Camelot-ot promotálja, megpróbál a nagy munka ellenére is minél több minőségi időt tölteni a gyermekkel.

A napokban például Instagram-oldalán egy értékes családi pillanatról szóló fotót osztott meg, amelyen a kis Suri két idősebb unokatestvérével a Kaliforniai álom egyik helyszínén, „a világ tetején" (egyúttal az egyik rokon nyakában) látható.

A külföldi bulvársajtó szinte közmegegyezésként kezeli, hogy a kislány – aki április 18-án ünnepli tizenegyedik születésnapját – kiköpött édesanyja, és ezen a fotón (részben a frizura miatt is) tényleg hatalmas a hasonlóság.

Strong little girls that will become strong women. Let's keep fighting to make it a better world for our children

Katie Holmes (@katieholmes212) által megosztott bejegyzés,

Mi azonban úgy látjuk, Suri ugyanannyira hasonlít édesapjára, Tom Cruise-ra is. A második fotón például – amit szintén Holmes osztott meg pár hónappal ezelőtt, és amelyen a kislány a képen balra látható – le sem tagadhatná.