Előbb láthatjuk A szökés folytatását, mint a britek

2017.03.23. 20:19

Két nappal az amerikai premier után már láthatjuk A szökés folytatását, ehhez a Prime csatornára kell kapcsolni április 6-án.

Az Egyesült Államokban április 4-én indul A szökés folytatása, de a magyar nézőknek sem kell sokat várniuk, április 6-án a Prime-on is debütál a sorozat ötödik évadja – miközben a britek például csak április 10-től láthatják a tévében.

Michael és Lincoln történetét nyolc év után vették elő újra, az eredeti széria 2009-ben ért véget. Akkor úgy tűnt, Michael meghalt a végjátékban, kiderült azonban, hogy nagyon is él, csak most épp egy közel-keleti börtönben raboskodik.

Szökdöshetnek megintForrás: Fox

A folytatásra a főbb karakterek közül talán csak William Fichtner nem tudott visszatérni, egyébként sok régi ismerős fel fog tűnni. Legutóbb Robert Knepper beszélt figurájáról, a magyar fordításban Zsebesként emlegetett T-Bagről, a Hollywood Reporternek többek között az is elárulta, hogy a férfi most jobban szembe akar szállni a démonaival, mint korábban.

"Azelőtt T-Bag azt mondta volna: >>Csúnyán néztél rám? Halott vagy!<< Most ezt fogja mondani: >>Át kell gondolnom. Ha megöllek, annak következményei lesznek.<<" 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK