Adam Sandlert már ne a mozikban keresse!

2017.03.27. 20:48

A komikusnak a The Ridiculous 6, a The Do-Over és a Sandy Wexler után további négy nagyjátékfilmje jön a Netflix nevű streamelős szolgáltatásnál, a mozik helyet kizárólagosan a nézők nappalijában debütálva.

A cég a Sandler-vígjátékok finanszírozásában és gyártásában is részt vesz, így az egyszerű forgalmazásnál sokkal szorosabb együttműködésről van szó.

A színész produkciós cége, a Happy Madison Productions 2014-ben kötötte az első, négy filmre szóló szerződést a Netflixszel. Ezek közül a The Ridiculous 6 és a The Do-Over a streamelős szolgáltatás két legnézettebb eredeti gyártású mozija lett, a Sandy Wexlert pedig majd április 14-én mutatják be.

Nagyon szeretek a Netflixszel dolgozni, mert szeretem, hogy olyan szenvedélyesen állnak hozzá a filmkészítéshez és ahhoz, hogy azokat a világ elé tárják. Úgy érzem magam velük, mintha egy család lennénk, és nem tudom eléggé megköszönni a támogatásukat" – írta Sandler egy közleményben.

Adam Sandler 2015 júliusában a Pixel premierjénForrás: AFP/Grant Lamos Iv

A sztár részéről egyébként bölcs döntés, hogy a nagyvászon helyett a Netflix által garantált kisképernyőket választja, hiszen habár a kilencvenes években még garanciát jelentett a neve a mozipénztárakban, addig mostanában nem ritka, hogy megbuknak a filmjei (például legutóbb a 2015-ös Pixel) – a Netflix viszont világszerte 93 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK