Betegre keresi magát a Kardashian klán

2017.03.27. 20:52

A Keeping Up with the Kardashians című reality sztárjai (élükön a leghíresebbel, Kim Kardashiannel) nem csak műsoraik és üzleti vállalkozásaik miatt sikeresek: bevételüknek nem kevesebb, mint 25 százaléka a közösségi médiából származik.

A szóban forgó üzleteket nyélbe ütő cég, a Talent Resources elnök-vezérigazgatója, Michael Heller elmondása szerint a sztárok egyszerű posztolással akár hat számjegyű összegeket is kereshetnek.

Heller szerint egyes márkák Kim Kardashiannek 500 ezer dollárt fizetnek azért, hogy részt vegyen egy-egy kampányukban, míg Khloe és Kourtney 250-250 ezer dollár körüli összegeket kapnak csak azért, hogy megosszanak valamit az Instagramjukon.

Figyelembe véve azonban, hogy a reality királynőit összesen több száz millióan követik a közösségi médiában, a cégeknek megéri a befektetés, hiszen egy általuk ily módon reklámozott terméket jellemzően azonnal kiárusíthatnak.

Heller azt is elmondta, mindez nem jelenti azt, hogy ezek a sztárok aprópénzre váltanák magukat, mivel nem minden márka képviselőivel állnak szóba (ilyen például a Kimoji, azaz a Kim Kardashiant mintázó hangulatjelek sokasága, amelyeket a sztár egyenrangúnak érez magával). Csak olyan termékre való felkérést fogadnak el, ami összhangban áll az életstílusukkal"magyarázta Heller, aki szerint a Kardashian lányok már több súlycsökkentő teára, alakformálóra és arckrémre is nemet mondtak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK