Nézze meg itt az Igazából szerelem folytatását!

2017.03.27. 21:10

Kikerült a netre az Igazából szerelem című 2003-as kultikus romantikus komédia folytatása, amit az idei Red Nose Day alkalmából készítettek az alkotók.

A negyedórás kisfilm március 24-én a BBC-n került adásba, mint a tévében közvetített jótékonysági rendezvény egyik leginkább várt műsoreleme.

A Red Nose Day Actually címre hallgató folytatásban az első rész összes fontosabb szereplője visszatért, és az író és az egyik rendező is ugyanúgy a 2003-as nagyfilmet jegyző Richard Curtis volt.

A cselekmény értelemszerűen elsősorban a nosztalgiára van kihegyezve, így a hősökkel együtt csodálkozhatunk rá, hogy eltelt az idő, illetve hogy megöregedtek kedvenceink (vagy éppen milyen jól tartják magukat a múló idő ellenére).

Mivel a Red Nose Day szimbóluma évek óta a piros bohócorr, a film végén az is felkerül a szereplőkre. Az esemény honlapja szerint egyébként többek közt a Red Nose Day Actuallynek is köszönhetően eddig több mint 73 millió fontot (több mint 26 milliárd forintot) sikerült jótékony célra gyűjteniük, amivel a szervezők Nagy-Britannia és az egész világ legszegényebb közösségeit fogják segíteni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK