Kate Hudson megint bepasizott

Kate Hudson
Vágólapra másolva!
Új barátja van a gyönyörű színésznőnek: ismét egy zenésszel, Danny Fujikawával kavar, akivel az elmúlt hétvégén New Yorkban enyelgett nyilvánosan.
Vágólapra másolva!

Egyes beszámolók szerint a romantikus vacsora után a pár vagy tíz percen keresztül csókolózott az étterem előtt. Sajnos erről nem készült fotó, de a közös andalgást sikerült lekapniuk a paparazzóknak: itt láthatók képek róla.

Kate Hudson amúgy sosem csinált nagy titkot futó kalandjaiból: tavaly nyáron szintén egy zenésszel, egy Diplo nevű DJ-vel randizgatott, előtte pedig a nála 14 évvel fiatalabb Nick Jonasszal, az egykori Jonas Brothers tagjával volt együtt.

Hudson és két fia tavaly januárban Forrás: Valerie Macon / AFP

Hogy a színésznőnek a zenészek a gyengéi, az is bizonyítja, hogy 2000 és 2007 között Chris Robinson, a The Black Crowes énekesének volt a felesége: tőle született jelenleg 13 éves kisfia, Ryder. 2010 és 2014 között pedig Hudson a Muse frontemberével, Matt Bellamyval élt együtt, akinek szintén szült egy fiút, az öt és féléves Binghamet.

A sztárnak ugyanakkor mostanság kissé óvatosabbnak kéne lennie a nyilvános csókolózással, hiszen Ryder édesapja pár hete beadott a bíróságra egy arra vonatkozó kérelmet, hogy bírálják felül a jelenleg fennálló közös gyerekfelügyeletre vonatkozó korábbi döntést.