Nem kis meglepetésben volt része egy 13 éves tininek, amikor gyanútlanul csokit árult egy élelmiszerüzlet előtt iskolája alapítványának megbízásából. Először el sem akarta hinni, hogy akivel beszélget, Bart Simpson szinkronhangja.

A dolog valóban meglepő, hiszen talán kevesen tudják, de A Simpson család című rajzfilmsorozatban eredetileg egy színésznő, Nancy Cartwright kölcsönzi a népszerű karakternek (amúgy egy tíz év körüli fiú) a hangját.

Bart Simpson és szinkronhangja, Nancy CartwrightFox

Cartwright az üzlet előtt először csak az árusított csokikról érdeklődött a szimpatikus sráctól, majd az életkoráról kezdte kérdezgetni.

Amikor a fiú elmondta, hogy 13 éves, a színésznő Bart Simpson hangján mutatkozott be neki. Hősünk azonban nem akarta elhinni, hogy tényleg Cartwright a rajzfilmfigura megszemélyesítője, csak megdicsérte, hogy milyen jól utánozza Bartot.

Amikor viszont a sztár kerek perec kijelentette, hogy most éppen azzal a „fickóval" fog kezet, aki a karaktert szinkronizálja, a srácnak (a videó végén azt is megtudjuk, hogy Jamesnek hívják) szó szerint leesett az álla. A fenti videóból az is kiderül, hogy végül persze nagyon megörült a találkozásnak – ahogy persze Cartwright is a „zsákmányolt" édességnek.