Sokkot kapott, amikor találkozott Bart Simpsonnal

Bart Simpson és hangja, Nancy Cartwright
Vágólapra másolva!
Nem kis meglepetésben volt része egy 13 éves tininek, amikor gyanútlanul csokit árult egy élelmiszerüzlet előtt iskolája alapítványának megbízásából. Először el sem akarta hinni, hogy akivel beszélget, Bart Simpson szinkronhangja.
Vágólapra másolva!

A dolog valóban meglepő, hiszen talán kevesen tudják, de A Simpson család című rajzfilmsorozatban eredetileg egy színésznő, Nancy Cartwright kölcsönzi a népszerű karakternek (amúgy egy tíz év körüli fiú) a hangját.

Bart Simpson és szinkronhangja, Nancy Cartwright Fox

Cartwright az üzlet előtt először csak az árusított csokikról érdeklődött a szimpatikus sráctól, majd az életkoráról kezdte kérdezgetni.

Amikor a fiú elmondta, hogy 13 éves, a színésznő Bart Simpson hangján mutatkozott be neki. Hősünk azonban nem akarta elhinni, hogy tényleg Cartwright a rajzfilmfigura megszemélyesítője, csak megdicsérte, hogy milyen jól utánozza Bartot.

Amikor viszont a sztár kerek perec kijelentette, hogy most éppen azzal a „fickóval" fog kezet, aki a karaktert szinkronizálja, a srácnak (a videó végén azt is megtudjuk, hogy Jamesnek hívják) szó szerint leesett az álla. A fenti videóból az is kiderül, hogy végül persze nagyon megörült a találkozásnak – ahogy persze Cartwright is a „zsákmányolt" édességnek.