Megvan, mikor indul az új Éden, Bódi Sylvivel

Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Kiderült, mikor indul a Viasat3 legújabb párkereső reality-je, az Exek az Édenben.
Vágólapra másolva!

A Viasat3 saját gyártású műsorának helyszíne az indonéziai Bali szigete, ahol a szereplőknek nemcsak a játékos feladatokkal, hanem saját múltjukkal is szembe kell nézniük. Az angol Ex on the Beach formátum alapján készült műsor ugyanis nem hagyományos párkereső: a luxusvillába elsőként beköltöző három fiúhoz és három lányhoz hetente érkeznek új játékosok, akik azonban nem lesznek ismeretlenek a számukra, hiszen exbarátaikról vagy exbarátnőikről van szó.

A valósághow április 18-án debütál a csatornán.

A műsorvezető, Bódi Sylvi szerint a nézők nemcsak egzotikus helyszínekre, hanem valódi drámára is számíthatnak a szigeten. "Egy epizód sem fog unalmasan telni. Bevallom, volt olyan kiszavazó ceremónia, ahol én is csak kapkodtam a fejem és döbbenten álltam. Szerelmi vallomás, sírás, veszekedés, cicaharc... lesz itt minden. A szereplők alkalmanként túltesznek egy brazil szappanoperán is."

Forrás: Viasat3

A műsorban hetente kiszavaznak valakit a játékosok, és a legvégén csak egy pár marad, aki hazaviheti a főnyereményt. A játék és a taktikázás mellett azért persze a szerelemre is jut majd idő. Az, hogy végül kik jönnek össze, és kik maradnak hoppon, április 18-tól kiderül.