Akkorát hibáztak, hogy kirúgták őket a saját sorozatukból

Charlie Sheen, Két pasi meg egy kicsi
Vágólapra másolva!
A rugdosódó Thomas Gibsoné nem egyedi eset: a tévécsatornák nem túl megbocsátóak, ha a vezetők úgy gondolják, sztárjuk nagyot hibázott, ezért további szerepeltetése rontana a műsor megítélésén, esetleg olyan problémás a viselkedése, hogy nem akarnak vele tovább együtt dolgozni. Íme fél tucat példa a közelmúltból és régebbről.
Vágólapra másolva!

Thomas Gibson

A Gyilkos elmék sztárja a legutóbbi ismertebb tévészínész, akit a csatorna és a gyártó stúdió menesztett egy – mondjuk úgy – botlásáért. Gibson 12 évadon át játszotta a népszerű krimisorozat egyik legfontosabb szerepét, ám 2016 augusztusában a forgatáson egy kreatív nézeteltérésből eredő vitát úgy akart lezárni, hogy lábon rúgta Virgil Williams forgatókönyvíró-producert.

Thomas Gibson a Gyilkos elmékben Forrás: CBS

A színészt először csak felfüggesztették, de pár nappal később a tévé és a gyártó cég közösen úgy döntött, megválnak a sztártól, mivel ez a kirohanása már nem az első eset volt: 2010-ben például a Gyilkos elmék rendezőasszisztensével, Ian Woolffal lökdösődött – akkor azonban csak elküldték egy indulatkezelési kurzusra.

Gibsont egyébként úgy megviselte a döntés, hogy csak emiatt regisztrált a Twitteren: ezen a fórumon is ki akarta fejezni az érzéseit, és közvetlenül szeretett volna beszélgetni a dologról a rajongókkal.

Columbus Short

A 2012 és 2014 között a Botrányban játszott színész ügye arra jó példa, hogy a csatornák nemcsak akkor válnak meg sztárjaiktól, ha azokkal lehetetlenné válik a közös munka, hanem akkor is, ha az illető magánéletén esik csúnya folt.

Columbus Short 2014 áprilisában azzal került az újságok címlapjára, hogy bántalmazta és halálosan megfenyegette a feleségét. Az asszony, Tuere Short vallomása szerint a színész azzal vádolta, hogy több férfival is megcsalta, és a nő hiába tagadott, a torkához szorított egy kést, és megfenyegette, hogy először megöli őt, aztán saját magát.

Columbus Short a Botrány hölgykoszorújával, Kerry Washingtonnal, Katie Lowesszal és Darby Stanchfielddel Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

Tuere Short azonnal távoltartási végzést kért a megvadult sztár ellen, és természetesen beadta a válókeresetet is. De az incidens miatt a színésznek nemcsak a magánélete omlott össze, szakmailag is padlóra került, hiszen azóta sem kapott fontos szerepet nívósabb alkotásban.

Még több botrányért lapozzon!