Lessen be a leszbikus színésznő nászútjába!

2017.04.01. 08:03

Mint arról mi is beszámoltunk, az Orange Is the New Black-ből ismert Samira Wiley és a sorozat egyik forgatókönyvírója, Lauren Morelli március 25-én keltek egybe egy csodás Palm Springs-i ceremónián. Ki nem találná, hova mentek nászútra!

A friss házasok Disneyland felé vették az irányt, ahol Wiley személyre szóló, Mrs. Morelli felirattal ellátott Mickey-egérfüles sapkát rántott magára, és azzal pózolt több képen is.

„Köszönöm a Disneylandnek, hogy a segítségükkel folytatódhatott életünk legszebb hete!" – írta a színésznő a fotó mellé, amelyen Morelli oldalán látható, Csipkerózsika kastélya előtt.

Thank you @disneyland for helping us continue to have the best week ever!

Samira Wiley (@whododatlikedat) által megosztott bejegyzés,

Lauren Morelli egyébként 2012 és 2014 között egy férfival, a szintén író-producer Stephen Basilone-nal élt házasságban, de már házasságkötésük után öt hónappal elköltözött tőle.

A nő ugyanis épp a leszbikus szerelmesekről (is) szóló Orange Is the New Black megírása közben jött rá, hogy valójában ő is a nőket szereti. Ezután pedig csakhamar összejött Samira Wiley-val, akivel most két és fél év együttjárás és öt hónapig tartó eljegyzés után kötötték össze az életüket. A párról ide kattintva láthat esküvői fotót.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK