Mi is írtunk róla, hogy a népszerű sitcom Chandler Bingjét alakító Matthew Perry nemrégiben egy talkshow-ban bevallotta, hogy annak idején, még ötödik osztályos korában féltékenységből megverte Justin Trudeau jelenlegi kanadai miniszterelnököt, akivel egy iskolába járt. A politikus most revansot akar…

„Úgy emlékszem, kitűnt valami sportban, amiben mi bénák voltunk. Ez igazából rettenetes.Nagyon komisz gyerek voltam"vallotta be a Jimmy Kimmel Live!-ban a színész, aki azt is elmondta: később sem beszélte meg soha a dolgot Trudeau-val, mert annyira szégyellte magát, hogy nem is akart gondolni az egészre.

Justin Trudeau idén februárbanForrás: Kay Nietfeld / DPA / AFP

Perrynek azonban most lehetősége nyílt volna szépíteni a dolgon, hiszen a politikus jelentkezett nála, hogy visszavágót szeretne.

„Erősen gondolkodtam a dolgon, és arra jutottam, hogy tudjátok mit, ki ne akarta volna egyszer megütni Chandlert. Mit szólnál egy visszavágóhoz, Matthew Perry?" – írta ki Twitter-oldalára Justin Trudeau.

A nagy revans azonban a jelek szerint elmarad, hiszen a színész tiszteletteljesen visszautasította a lehetőséget. „Azt hiszem, kedves uram, vissza kell utasítanom ezt a visszavágóra szóló felkérést, tekintve, hogy Önnek egy egész hadsereg áll a rendelkezésére" – twittelt vissza Perry, tökéletesen megidézve a mindig vicces Chandler Bing szellemét.