Híres nők, akik nem vártak, míg a férfi kezdeményez

Kanye West, Kim Kardashian
A pár egy szeptemberi eseményen
Vágólapra másolva!
Ki mondta, hogy csak a férfiaknak szabad kezdeményezni egy párkapcsolatot? Ez az öt sztár bebizonyította, hogy ma már nincs olyan, hogy tilos, és el kell felejteni a bizonytalankodást és a régimódi illemszabályokat – főleg, ami a szerelmi életet illeti.
Vágólapra másolva!

Solange Knowles

Aki csak annyit tud a bájos énekesnőről, hogy Beyoncé kishúga, elhamarkodva azt gondolhatná, hogy ő aztán igazán megszokhatta, hogy valaki más tapossa ki neki az utat. De valójában ahogy szakmailag is keményen megdolgozott a sikerért, úgy a magánéletben sem várta tátott szájjal, hogy a sült galamb a szájába repüljön.

Férjét, Alan Ferguson videoklip-rendezőt például ő szólította meg, és ez a döntő lépés vezetett el odáig, hogy 2014-ben – miután már közel hat éve jártak együtt – összeházasodtak.

– mondta magáról az énekesnő.

A képre kattintva galéria nyílik! Forrás: Stephen Lovekin / Getty Images North America / AFP

Történt egyébként mindez úgy, hogy a férfi nem kevesebb, mint 23 évvel idősebb nála. Solange Knowlesnak azonban hamar fel kellett nőnie, hiszen mindössze 18 éves korában szülte ma már 12 éves kisfiát, Danielt, 21 évesen pedig már a váláson is túlesett (a gyerek apjától, első férjétől a sztár három év házasság után vált el, előtte még a középiskolában szerettek egymásba).

Kim Kardashian

Ahogy azt már Filmbe illő romantikus történetek világsztárok életéből című összeállításunkban is megírtuk, Kanye West összesen kilenc éven át vágyakozott a realitykirálynőre. Az örmény származású szépség és a rapper hosszú időn keresztül voltak barátok, mielőtt összejöttek.

Közben Kardashian két házasságon és váláson is túlesett, és amikor 2011-ben, mindössze 72 napig tartó házasság után különvált Kris Humphries kosarastól, arra számított, hogy West azonnal felhívja, hiszen évekkel korábban már próbálkozott nála.

A válás után viszont a férfi mégsem mert közeledni (az éveken át tartó reménytelen epekedés valószínűleg elvette minden maradék bátorságát), szóval végül Kardashian csörgött rá.

Először azt hittem, azonnal felhív, amikor megtudja, hogy megint szingli vagyok, de nem tette. Szóval felhívtam én” – mesélte a realitysztár.

family

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Ami pedig ezután történt, ma már szinte történelem. 2014 májusában összeházasodtak – addigra 2013-ban megszületett kislányuk, North, akit 2015-ben követett öccse, Saint. A házaspár pedig azóta (is) internetszerte az egyik legnagyobb érdeklődést generáló család, közel százmillióan követik minden lépésüket.

Még több kezdeményező nő lapozás után!