Nagyot nőttek a sorozatsztár bájos ikrei

Jensen Ackles, Odaát
Vágólapra másolva!
A népszerű rejtélysorozat Dean Winchesterének, Jensen Acklesnek és szintén színész feleségének, Daneel Harris Acklesnek decemberben születtek meg a babáik, akikről már több bájos fotót is láthattunk. A gyerekek most már akkorák, hogy ki is lehet mozdulni velük – nézze meg a legújabb fotót!
Vágólapra másolva!

A család bővítésével párhuzamosan Ackles saját sörfőzdét is nyitott, a Family Business Beer Companyt, Texasban, ahova nemrégiben az egész család ellátogatott.

A színészen és feleségén kívül ott voltak a négyhónapos ikrek és a pár idősebb gyermeke, a lassan négyéves Justice Jay, röviden JJ is.

Sunday Funday #fbbeer #drippingsprings #strawberrybeetsour

FamilyBusinessBeerCo (@familybusinessbeerco) által megosztott bejegyzés,

Az eseményen készült közös fotón Jensen Ackles és Daneel Harris egy-egy pohár sörrel a kezében próbál reklámot csapni a saját főzésű sörnek, miközben JJ a kabalajátékát szorítja magához, az ikrek pedig (akik közül az egyik, Zepplin Bram fiú, a másik, Arrow Rhodes lány) egy jópofa kétemeletes babakocsiból bambulnak a világra.

Employee Training #familyforklift #drippingsprings #austinbeer #fbbeer

FamilyBusinessBeerCo (@familybusinessbeerco) által megosztott bejegyzés,

A kis JJ pedig egy külön videót is érdemelt a Family Business Beer Company Instagram-oldalán: ezen azt láthatjuk, hogy a szülők hamar bedobták a kislányt a mélyvízbe, hiszen apukájával közösen máris targoncát vezet.