Máris lecsaptak a tévések Stephen King közelgő regényére

Stephen King olvas az Ur című novellájából az Amazon Kindle 2 megjelenése alkalmából
Vágólapra másolva!
Még csak ősszel jelenik meg Stephen King új regénye, de a tévések máris lecsaptak rá, az Anonymous Content vette meg a képernyős jogokat.
Vágólapra másolva!

Az Anonymous Content készíthet sorozatot a szeptemberben megjelenő, Csipkerózsikák-nak fordítható Sleeping Beauties-ból, amely Stephen King és fia, Owen közös regényeként tart számot a cég érdeklődésére.

A történet szerint a világon egyszer csak elalszik minden nő, akiket egyszerűen képtelenség felébreszteni – vagy ha sikerül is, annak sem lesznek jó következményei. A nők alvás közben máshová kerülnek át, a magukra maradt férfiak pedig ideát próbálják megoldani a helyzetet.

Stephen King Forrás: AFP/Getty Images/Mario Tama

A helyszín jórészt egy nyugat-virginiai női börtön lesz, itt bukkannak rá a titokzatos Evie-re, akire – a nők közül talán egyedül a Földön – nincs hatással a kór.

King műveiből rengeteg, jobb és rosszabb minőségű tévés változat készült már, a mostanival valószínűleg nem lesz különösebb gond, hiszen az Anonymous Contentnek az utóbbi években olyan remek sorozatokat köszönhetünk, mint a True Detective, a Mr. Robot vagy A sebész.