Mi várhat a Walking Dead szereplőire a folytatásban?

2017.04.07. 09:25

Április 2-án véget ért a The Walking Dead hetedik évadja, a rajongók a történetben előrébb tartó képregénysorozat alapján már elkezdték latolgatni a további esélyeket. Spoileres folytatás! 

Az Egyesült Államokban is még csak április másodikán került képernyőre a The Walking Dead hetedik évadjának fináléja, a rajongókat azonban máris az foglalkoztatja, hogy mi fog történni kedvenc szereplőikkel a folytatásban.

Rick (Andrew Lincoln) a finálébanForrás: AMC

Ehhez támpontot adhatnak a történetben már előrébb járó képregények is, bár azokhoz képest volt már több változás a tévésorozatban. 

A legfontosabb kérdés, hogy mi történik a két vezetővel a Rick és Negan csapatait ütköztető háborúban. Nos, a képregény szerint Negan úgy hiszi, hogy Dwight megölte Ricket, de az egyszer csak előbukkan, és ahelyett, hogy végezne Negannal, börtönbe veti ellenfelét – ez lehet akár ugyanaz a cella is, amelyet Morgan épített még a hatodik évadban.

A halottnak hitt Rick előkerül a képregénybenForrás: Image Comics

A képregények szerint meghal viszont a harcban Aaron barátja, Eric, valamint a Hilltop-kolónia őre, Kal, illetve a Shiva nevű tigris sem éli túl az eseményeket. A DigitalSpy bővebben foglalkozott a várható történésekkel, ezt itt találja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK