Boros és Bochkor: többször anyázták egymást, majdnem verekedtek

2017.04.06. 12:14

Boros Lajos nosztalgiázott egy sort, természetesen megosztott pár olyan emléket is, amely egykori műsorvezetőtársához köthető. Többször majdnem összeverekedtek.

A Cool Story Bro kamerája előtt adomázott egy kicsit Boros Lajos, akinek mostanában a neten van rádióadása. „Volt egy jampec, egy csiricsáré, trapéznadrágban járó fiatalember, aki ott lődörgött a folyosókon. Elkapott az akkori főszerkesztő, és azt mondta, hogy ez a Bochkor Gábor” – emlékezett a kezdetekre.

Forrás: MTI/Beliczay László

Olyan is volt, hogy egy pszichológusnő jelentkezett, Bochkor pedig állítólag azt mondta neki adásban, hogy utálja Borost, és ebből szeretne kigyógyulni. A nő azt válaszolta, hogy meg lehet oldani a helyzetet, de akkor soha többet nem fognak tudni jó műsort csinálni.

„Voltak olyan balhék, hogy a pofon előtt egy tizedmásodperccel hagytuk abba. Összehajoltunk a pult fölött, majdnem összeért az orrunk, és azon vitatkoztunk, kinek a kurva anyját. És az lett a vége, hogy másnap reggel ugyanúgy folytattuk a műsort” – mesélte a viharos évekről. A két rádiós műsorvezető már évek óta nem dolgozik együtt, nem is szoktak szépeket mondani egymásról. A videót itt találja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK