Újra együtt a tévés kedvencek

Jóbarátok
Vágólapra másolva!
A közös munka gyakran úgy összehozza a sztárokat, hogy a későbbiekben a magánéletben is tartják a kapcsolatot – vagy éppen egy újabb közös munka sodorja újra egymás mellé őket. Szinte nem telik el hét anélkül, hogy ne jelenne meg a sajtóban és a közösségi médiában egy-egy olyan fotó, amely azt illusztrálja, hogy egy premier, egy baráti találkozó vagy épp egy új sorozat miatt kedvenceink újra összejöttek. Összegyűjtöttük a legjobb képeket és videókat.
Vágólapra másolva!

Jóbarátok

A rajongók olyan régóta bizakodnak benne, hogy valamikor folytatódik kedvenc sorozatuk (akár mozifilmmé átlényegülve), hogy már az is valódi örömünnepet jelentett, amikor tavaly februárban a James Burrows tévés rendező tiszteletére tartott gálaműsor színpadán tizenkét év után ismét együtt láthatták Phoebe-t, Rosst, Monicát, Joey-t és Rachelt (Chandler, azaz Matthew Perry igazoltan hiányzott).

Férjek gyöngye

Május 1-jén, illetve 8-án dupla epizóddal zárul Kevin James új sorozata, az egy nyugdíjas rendőr nem annyira nyugis hétköznapjairól szóló Kevin Can Wait első évada. A két utolsó rész fényét tovább emeli, hogy vendégszereplőként megjelenik benne Leah Remini is, akivel annak idején a színész kilenc évadon keresztül játszott férjet és feleséget a Férjek gyöngye című sitcomban. A jelek szerint a nézőknél csak Remini izgatottabb.

Különleges ügyosztály

Legutóbb a népszerű krimisorozat jelenlegi sztárja, a magyar származású Mariska Hargitay és a szériából már évekkel ezelőtt távozott Christopher Meloni tartottak mini „osztálytalálkozót", méghozzá utóbbi ötvenhatodik születésnapja alkalmából. A két színész szoros barátságot ápol a mindennapokban is: nemcsak gyakran ünnepelnek együtt szülinapot, karácsonyt, Valentin-napot, de Hargitay a keresztanyja Meloni 16 éves lányának, Sophiának.

Happy birthday @chris_meloni PFL

Mariska Hargitay (@therealmariskahargitay) által megosztott bejegyzés,

A folytatásért lapozzon!