Britney Spears legjobb bikinis fotói az Instagramról

Vágólapra másolva!
Az énekesnő és a szóban forgó ruhadarab szinte annyira egybeforrt, hogy egyenesen úgy tűnik, mintha soha nem is viselne mást. Spears a fellépésein is gyakran mutatkozik szexi bikinikben, és az általa megosztott fotókból is az derül ki, hogy imádja a vizet és a napfényt.
Vágólapra másolva!

Pár nappal ezelőtt paparazzóknak köszönhetően csodálhattuk meg a sztár tökéletes testét egy igen merész (hófehér és lyukacsos) darabban – na nem mintha rá lennénk szorulva a segítségükre, hiszen az énekesnő is rendszeresen oszt meg Instagram-oldalán saját magáról bikinis fotókat.

Spears teste csodálatosan ki van dolgozva, és annak köszönhetően, hogy sokat van napon, szinte állandóan szép barna is. Mindez pedig szőke hajával együtt kifejezetten különleges külsőt kölcsönöz neki.

Another great day!

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

A sztár visszatérő vendégnek számít Hawaiin: nemcsak a legutóbbi fürdőruhás fotók készültek a szigeten, de többször vakációzott már ott. Az alábbi fotó például – amelyen fiaival, Jaydennel és Seannal együtt látható – 2015 júliusában készült róla.

Aloha!

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

A fényképek mellett az énekesnő gyakran oszt meg videókat is: a hawaii tengerpartnál nem kevésbé gyönyörű környezetben látható az alábbi felvételen, ahol egy vízesés közvetlen közelében lejt vidám kis táncot.

A folytatásért lapozzon!