Janicsák Veca: A színfalak mögött visítottam a röhögéstől

Janicsák Veca, Simon Kornél, Nagy Duett
Vágólapra másolva!
A Nagy Duett párosa elárulta, hogy remek párt alkotnak együtt, és a duettek lényegét próbálják megfogni azzal is, hogy nagyon előzékenyek egymással.
Vágólapra másolva!

A múlt heti Roxette-produkciójukkal kapcsolatban Janicsák Veca elmesélte, hogy hogyan nevettette meg őt Kornél a színpadra lépés előtt. "Remekül hozta! Én már a színfalak mögött visítottam a röhögéstől, annyira jól felvette a figurát."

Forrás: Janicsák Veca

A produkcióra 30 pontot kaptak a zsűritől, sokat készültek. A színész egy egész hétvégét töltött azzal, hogy nagy rockerek mozgását tanulmányota, ezekből rakta össze aztán a figurát, akit eljátszott. "A következő produkciónkban nagyon sikkesen kell táncolnunk, és még nem vagyunk elég sikkesek. Szécsi Páltól a Csak egy tánc volt lesz a produkciónk, lesz benne keringő, ide-oda forgatás" - mesélte.

"Kezdek kevésbé félni tőle, de azért még mindig félek, még nem oldódott fel teljesen. Próbálkozom mindenestere" - mondta az énekenső a táncról. Úgy látják, kezdenek feloldóni és összecsiszolódni, ahogy megismerik egymást, egyre jobban működik köztük a kémia. Mint mesélték, egyikük sem egoista, így szépen tudnak együtt dolgozni, ezt a versenyt csak közösen lehet megnyerni.

Szavazzon!

A Nagy Duett: kinek drukkol? Akár hat választ is megadhat.