Nem ő az igazi apja, mégis jobban szereti Kurt Russellt

Kurt Russell, Kate Hudson
Apa és lánya egy tavaly szeptemberi torontói premieren
Vágólapra másolva!
Kate Hudson és Kurt Russell között különleges a kapcsolat. A 66 éves színész „csak” nevelőapja a színésznőnek, ám ő igazi apjaként tekint rá. Nemrégiben megosztott egy történetet, ami jól példázza, miért is imádja annyira.
Vágólapra másolva!

Korábban sokszor írtunk már Goldie Hawn és Kurt Russell bonyolult összetételű, de irigylésre méltó családjáról.

Apa és lánya egy tavaly szeptemberi torontói premieren Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP

A két színész 34 éve él együtt élettársi kapcsolatban. Hawn 1982-ben vált el második férjétől, Bill Hudsontól, akitől két gyermeke született, Kate és Oliver. Kurt Russell már az elejétől fogva saját gyerekeiként tekintett a testvérekre, akikhez csatlakozott Boston, Russell előző házasságából származó fia, továbbá Wyatt, a színésznő és a színész közös gyermeke is.

A vér szerinti és nevelt gyerekek közül a jelek szerint Kate Hudsonnak alakult ki a legszorosabb kapcsolata Kurt Russell-lel. Instagram-oldalán is gyakran oszt meg róla képeket, és a bejegyzésekben rendszeresen papának (Pa) nevezi, a színészre és édesanyjára pedig mindig úgy hivatkozik, mint a szüleire.

Hudson nemrégiben egy rádióműsorban mesélt el egy történetet Russellről, ami jól példázza a hozzá fűződő viszonyát. „Valami olyasmit mondott nekem, miután 2001-ben nem én nyertem az Oscart a Majdnem híres-sel, hogy »gratulálok, most akkor elkezdheted építeni a karriered«.

mert tényleg még csak akkor kezdődött a pályám, 21 voltam, és pont erre a tanácsra volt szükségem" – nyilatkozta a színésznő az ABC Radio No Limits With Rebecca Jarvis című podcastjében.