44 évesen meghalt a Másnaposok producere

2017.04.21. 08:05

Mindössze 44 éves korában nyugat-hollywoodi otthonában meghalt J.C. Spink, aki olyan filmek producere volt, mint a Másnaposok, az Erőszakos múlt, A kör vagy a Kyle, a rejtélyes idegen című sorozat.

Az öntudatlan férfit öccse találta meg, halálának okát majd a boncolás fogja megállapítani, de egyelőre úgy tűnik, természetes úton hunyt el, már kizárták az idegenkezűséget is. 

Az 1973-ban Philadelphiában született Spinket Hollywoodban mindenki szerette, mert amellett, hogy jó humora volt, mindig megmaradt udvariasnak, és – sok kollégájával ellentétben – sosem veszítette el a béketűrését. 

Spink (jobbra) és producertársa, Chris Bender 2005-ben az Anyád napja premierjénForrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A producer a pályát egy kisfilm után a Kutyák és macskák című 2001-es családi film munkálataival kezdte, majd olyan alkotásokon dolgozott, mint A kör, a Pillangó-hatás, az Erőszakos múlt, az Anyád napja, a Csak barátok, az Éjszakai járat vagy a Másnaposok több része. Legutóbbi befejezett munkája a Körök című horrorfolytatás volt. 

Spinket két fiútestvére és szülei gyászolják. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK