Íme a legbájosabb fotók Tom Cruise kislányáról!

Család, Több mint 2 éve nem látta lányát Tom Cruise Suri Cruise, Katie Holmes
US actor Tom Cruise leaves his hotel carrying daughter Suri for her gymnastics class on July 17, 2012 in New York, NY. Fairytale Hollywood couple Tom Cruise and Katie Holmes last month announced they were calling it quits after five years of marriage, ending an unexpected love story dogged by tabloid rumors. AFP PHOTO / Mehdi Taamallah / AFP / MEHDI TAAMALLAH
Vágólapra másolva!
Hihetetlen, de a sztár és Katie Holmes gyermeke, Suri már 11 éves (a múlt héten ünnepelte a szülinapját). A válás óta az édesanya ugyan megpróbálja a nyilvánosságtól elzárva nevelni a kislányt, de azért időről időre megoszt róla egy-egy kedves családi fotót az Instagram-oldalán. Összeszedtük a legjobbakat.
Vágólapra másolva!

Tom Cruise és Katie Holmes kislánya 2006. április 18-án született. A Dawson és a haverok sztárja csak ezután, az év novemberében ment hozzá Cruise-hoz, majd 2012 augusztusában vált el tőle. Döntése hátterében elsősorban a színész szcientológiai egyházhoz való erős kötődése állt.

Azóta Holmes egyedülálló anyaként neveli a gyermeket, és az Instagramon megosztott képek tanúsága szerint nagyon szoros kötelék alakult ki köztük.

A folytatásért lapozzon!