Bizarr klipben a Reszkessetek, betörők! sztárja

Home Alone 2 - Lost In New York tantrum child screaming screaming scene still HORIZONTAL
Home Alone 2 - Lost In New York (1992) Maman, j'ai encore raté l'avion Pers: Macaulay Culkin Dir: Chris Columbus Ref: HOM053BI Photo Credit: [ 20th Century Fox / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement
Vágólapra másolva!
Megkorbácsolják és keresztre feszítik Macaulay Culkint a Father John Misty nevű előadó új videóklipjében. Az excentrikus egykori gyereksztárnak nem ez az első fura húzása mostanában.
Vágólapra másolva!

A Total Entertainment Forever című dalhoz készült kisfilmben a színész egy Kurt Cobain-szerű figurát játszik, akit egy Ronald McDonaldre hajazó férfi vezetésével megkínoznak, megkorbácsolnak, majd keresztre feszítenek.

Mindezt a passiót a sztár egy rémálomszerű videojáték főhőseként éli át, amit maga George Washington játszik.

Ha mindez eddig nem lenne elég bizarr, a végén az egyik lator szerepében a szaxofonozó Bill Clinton is feltűnik, és végül George Washingtont is utoléri a sorsa – a szürreális eseményeket ráadásul csiricsáré papírmasé díszletek és kiegészítők között látjuk megvalósulni.

Macaulay Culkintól amúgy nem számít szokatlannak ebben a kísérleti performansznak is felfogható projektben való részvétel, hiszen felnőtt éveiben számos haladó művészi produkcióhoz, köztük klipekhez adta már a nevét. Legutóbb pedig azt láthattuk, hogy keresztlánya, Paris Jackson kilakkozza a lábkörmeit.