Mint arról mi is beszámoltunk, április elején kiderült, hogy az énekesnő és férje, egy Wissam Al Mana nevű katari üzletember válnak – mindössze három hónappal azután, hogy Jackson megszülte közös gyermeküket, egy Eissa nevű kisfiút. A sztár most egy másfél perces videóban beszélt a szakításról rajongóinak.

Vallomását az énekesnő azzal kezdi, hogy bemutatkozik, hiszen elmondása szerint talán nem mindenki ismeri fel, mert bizony felszedett egy pár kilót a terhessége során, amitől még nem sikerült megszabadulnia (ennél a pontnál vicces módon közbeszól a kamerát tartó Randy Jackson, a sztár bátyja, miszerint szerinte több az pár kilónál, de húga azonnal leoltja).

Jackson ezután a gyermekről áradozik, hiszen nyilvánvalóan ő a világ legédesebb, legszebb, legboldogabb kisbabája.

Az énekesnő csak ezt követően tér rá a lényegre. Igen, különváltam a férjemtől. Jelenleg a bírósági szakaszban jár az ügy, a többi pedig Isten kezében van" – mondta a sztár, aki ezt követően egy örömhírt is akart közölni, így bejelentette azt is, hogy szeptemberben folytatja a turnéját, amit a baba érkezése miatt szakított meg.

Janet Jackson egy tavaly márciusi fellépésénForrás: Karim Sahib / AFP

A hivatalos verzió szerint egyébként a 2012-ben házasságot kötött pár tagjainak szakítására barátságos keretek között került sor, és abban állapodtak meg, hogy a jövőben közösen fogják nevelni a kisfiút. Más források ezzel szemben arról számoltak be, hogy a kapcsolat Al Mana túlzott kontrollmániája miatt romlott meg, amit terhessége alatt tanúsított a sztárral szemben.