Milliókkal segítenek az MTVA műsorvezetői

Vágólapra másolva!
Szerdán újabb kerek számhoz érkezett Héder Barna vetélkedője, a Maradj talpon!. A Duna televízió kvízműsora a 700. adást speciális különkiadással ünnepelte meg, amiben az MTVA műsorvezetői tették próbára tudásukat. 
Vágólapra másolva!

„Nem tudom, utoljára melyik műsor felvételén izgultam ennyire. Számomra otthonos terep a stúdió, így elképzelni sem tudom, hogy min mennek át azok a játékosok, akik nap mint nap próbára teszik magukat az adásban, minden tiszteletem az övék. Számomra is bebizonyosodott, hogy

„élesben" olyan dolgokat is elfelejt az ember, amit egy hétköznapi helyzetben rögtön tudna. Azért különösen izgultam, hogy minél nagyobb összeget tudjak összegyűjteni a jótékony célra" – mondta Bényi Ildikó, aki 2 millió 531 ezer forinttal szállt ki a játékból.

Forrás: MTVA, Bara Szilvia

A fennmaradó játékidőben egyenes kieséses gyorskör következett, amelyben Kraszkó Zita maradt utoljára talpon. „Semmiképpen nem akartam lezuhanni, ez motivált. Tudom magamról, hogy tériszonyom van, de a stúdióban még engem is meglepett, hogy mennyire nem szeretném megtudni, mi lapul a csapóajtó alatt. Viszont úgy tűnik kellő lendületet adott a félelmem és így én maradtam talpon a gyorskör végén.

Ildikónak pedig gratulálok, nagyszerűen játszott" – árulta el a Magyarország, szeretlek! csapatkapitánya. Összesen 3 millió 281 ezer forintot gyűjtöttek az MTVA műsorvezetői a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet számára.

Forrás: MTVA, Bara Szilvia

A Maradj talpon! folyamatosan várja a játékosok jelentkezését, ide írjon: [email protected], vagy hívja a (06-1) 759-5959-es telefonszámot.