Felhagy az életveszélyes trükkökkel a műsorvezető

Clarkson, Hammond and May Live in Warsaw 2015 BBC James May Jeremy Clarkson Live Mateusz Wlodarczyk Mateusz Wlodarczyk/NurPhoto National Stadium Photo:Mateusz Wlodarczyk/NurPhoto Poland Polish Polski Richard Hammond Stadion Narodowy Stig Top Gear VERVA St
Richard Hammond during the Clarkson, Hammond & May Live show at the National Stadium on October 24, 2015 in Warsaw, Poland. (Photo by Mateusz Wlodarczyk/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Top Gear egykori műsorvezetője, Richard Hammond nagy döntést hozott, a családja miatt felhagy végre a veszélyes autós és motoros mutatványokkal.
Vágólapra másolva!

A Top Gear-ből a The Grand Tour-ba átigazolt Richard Hammond úgy döntött, hogy nem kockáztatja többet az életét, felhagy a műsorokban sokszor látott, életveszélyes mutatványaival.

"Van egy gyönyörű feleségem és két gyönyörű lányom, nem kockáztatom, hogy itthagyom őket" – indokolta a döntését a Mirrornak, hozzátette azonban, hogy nem miattuk, hanem saját maga miatt határozott így.

Richard Hammond Forrás: NurPhoto/Mateusz Wlodarczyk/NurPhoto/Mateusz Wlodarczyk

Hammondnak a The Grand Tour második évadjának forgatásán is volt egy motorbalesete, annál emlékezetesebb volt viszont, amikor 2006-ban nagyjából 500 km/h-s sebességnél borult fel kocsival, akkor igen súlyos állapotban szállították kórházba.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a döntése milyen hatással lesz a The Grand Tour-ra, mennyire változik majd ettől a műsor stílusa.