Öt híres, csinos nő, aki az üzleti életben is őrült sikeres

Jessica Simpson
Vágólapra másolva!
Mi a közös Victoria Beckhamben, Jessica Simpsonban, Lauren Conradban, Jessica Albában és Gwyneth Paltrow-ban? Az, hogy szépségük és előadóművészi tehetségük mellett másért is bámulhatjuk őket. Nézze meg a videót! 
Vágólapra másolva!

Hihetetlen, de a férfiak uralta gazdasági világban még az olyan hírességeknek is nehéz érvényesülniük, mint a fent említett színész- és énekesnők, akik pedig olyan hatalmas tehetséggel mentették át hírnevüket a szórakoztatóiparból az üzleti szférába, hogy adott esetben többmilliárdos cégeket tudtak létre hozni.

Amellett, hogy nőként eleve hátrányból indulnak, Beckhamet, Albát, Simpsont és társaikat még az az előítélet is sújtotta, hogy csak a színészethez vagy a show-bizniszhez értenek, így a tárgyalóasztalnál eleinte nem vették komolyan őket.

Forrás: JEFRI TARIGAN / ANADOLU AGENCY

Ez az öt nő azonban bebizonyította, hogy nem kell foglalkozni az ellendrukkerekkel, és a jövő igenis a női vezetőké. Erről szól a Popsugar fenti videója, amely mind az öt hírességet megszólaltatja a témában.

– szögezi le Victoria Beckham, akinek saját ruhamárkája van. Jessica Simpson szintén a divatiparba tört be, ahol immár 11 éve igazgat egy rendkívül sikeres céget, mégis folyton lebecsülik.

A folytatásért lapozzon!