A színésznő sosem csinált titkot belőle, hogy szívesen folytatná az HBO-n nemrég zárult minisorozatot, a Hatalmas kis hazugságok-at. Most egy olyan fotót rakott ki az Instagram-oldalára, ami arra utal, hogy talán máris megkezdődtek a második évad munkálatai.

Nagyon reménykedünk egy esetleges második szezonban.  Azon múlik az egész, hogy meg tudjuk-e tartani az első évad színvonalát" – nyilatkozta korábban a sztár. „Pompásan töltöttem a vasárnapot ezeknek a hölgyeknek a társaságában, akikkel kiötlöttünk néhány új hazugságot"  – írta most Witherspoon meglehetősen rejtélyesen a fotó mellé, amin Nicole Kidmannel és Laura Dernnel együtt szerepel.

Spending #SundayFunday with these ladies ... working on some new lies

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

A három színésznő együtt játszott a Hatalmas kis hazugságok-ban, Witherspoon és Kidman pedig a széria producereiként is tevékenykedtek, így nagyon is valószínű, hogy hárman együtt már a folytatáson dolgoztak – ugyanakkor a hazugság szó elhintése ugyanakkora eséllyel utalhat a műsor címére, mint arra, hogy jobb, ha nem hisszük el a cseles sztár szavait. 

A Hatalmas kis hazugságok Liane Moriarty regényén alapult, amelynek a sztorija cliffhanger nélkül, egy kifejezetten kielégítő lezárással ért véget a képernyőn is. 

Reese Witherspoon, Shailene Woodley és Nicole Kidman a Hatalmas kis hazugságokbanForrás: HBO

Ugyanakkor volt már rá példa az HBO gyakorlatában, hogy tovább folytattak egy könyvön alapuló szériát az után is, hogy az eredeti cselekmény már lezárult: ez történt A hátrahagyottak-kal, ami nem mellesleg a csatorna egyik legnagyobb kritikai sikerének bizonyult – így bármi lehet a Hatalmas kis hazugságok-kal is, főleg, hogy a színésznők ennyire lelkesek.