Bódi Sylvi láttán előbb örültek, utána kikészültek

Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
A patkány és féreg szavak után szinte kedves bók lehetett az önmagát óriási stratégának tekintő Tamásnak, amikor álszent embernek nevezték: lassan mindenki utálja a villában. Ennek ellenére nem őt penderítették ki, Geri hagyta el az Exek az édenben villáját.
Vágólapra másolva!

Tamás-ellenes egységfront alakult az Exek az édenben legutóbbi adásában: amióta Dia nincs, Norbi láthatóan idegroncs, így nem kell neki sok, hogy lealjasozza és lehazugozza egykori szövetségesét. A szálakat folyamatosan kavaró, elég pökhendi Tomi Franciska és Berni közt vergődik, de sokan átlátnak rajta.

„Gusztustalan, álszent ember vagy" – tört rá Bernadett, Norbi pedig már lemondott a volt haverról: „A kinti életben az ilyeneket vagy lecsapom, vagy kerülöm a társaságukat." Milán szerint Tomi egy „gusztustalan, féreg ember", majd még le is patkányozták a srácot, biztos hatalmas örömmel nézi vissza a felvételeket.

Bódi Sylvi Forrás: Saghyfoto

Az egész társaság lemehetett a tengerpartra, ott vígan röplabdáztak, amikor hosszú, kék ruhában megjelent a műsorvezető Bódi Sylvi, akinek jól áll, ha nem szó szerint betanult mondatokkal rukkol elő. Előbb megörült a kollektíva a modellnek, aztán összerezzentek, mert kiderült, hogy tízből csak kilenc játékos térhet vissza a luxusházba. Zsuzsi fizikailag kikészült, árnyékba vitték, sírt, vízzel locsolgatták, de nem volt menekvés, ki kellett jelölniük, ki benn a leggyengébb láncszem.

Geri nem jól taktikázott Forrás: *SaghyFoto*/Saghyfoto

Berni Milánra tette, ez meglepetés, Geri meg épp volt exére, Barbira, ami szintén furcsa lenne – ha nem csak egy felejthető, gyors kapcsolatról lett volna szó. Többen is kaptak egy-egy virágfüzért, a végén azonban épp Geri lett a vesztes, négy jelöléssel. „Elveszett az alvómackó, az énekes pacsirta, észre se vesszük" – kommentálta szokott flegma modorában Tamás.