Lecsúszott az egykor sikeres komikus

2017.05.11. 16:12

Tim Allennek nem megy már olyan jól, mint régen. Az egykor a Házi barkács című sitcommal a legjobban fizetett tévészínésznek számító sztárnak most kaszálták el a sorozatát.

Az Apa csak egy vant (Last Man Standing) hat évad után végezte ki az ABC. Korábban a műsor mindig fixen vitte a csatorna péntek estéit, de az utolsó évadra visszaestek a számok.

Tim Allenen kívül is játszanak egyébként ismertebb nevek a sorozatban, ami arról szólt, hogy egy háromgyermekes, konzervatív gondolkodású családfő megpróbál elboldogulni abban a modern világban, ahol egyre inkább a nők dominálnak – ahogy a saját családjában is.

Tim Allen az Apa csak egy vanbanForrás: ABC

Az Allen alakította főhős feleségét például az Elbaltázott nászéjszakából ismert Nancy Travis formálja meg, de láthattuk a szériában a Micsoda nő! kedves portását, Hector Elizondót is.

Az egykor minden népszerű családi film kötelező sztárjaként hódító Tim Allent bizonyára érzékenyen érinti a döntés, hiszen mozifilmbe már nem nagyon hívják: legközelebb a Toy Story 4-ben szinkronizálhat. A színész egyébként korábban első színészi munkájával, az 1991 és 1999 között futott Házi barkács című sitcommal a csúcson 1,25 millió dollárt keresett részenként.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK