Gondban vannak a visszatérő Egynyári kaland fiatal szereplői

Vágólapra másolva!
Balaton, főszezon, de sem a lebeszélt szállás, sem az anyagi biztonságot jelentő munka nem stimmel. A sorozat fiataljai elsőéves egyetemistaként térnek vissza a képernyőre május 13-án, a Duna TV-n.
Vágólapra másolva!

Az MTVA és a Megafilm Service közös, ifjúsági témájú sorozata, az Egynyári kaland hat részből álló, könnyed szórakozást ígérő második szériája 2017. május 13-tól heti rendszerességgel, szombat esténként 19.30-tól lesz látható a Duna televízión.

Képgalériáért kattintson a fotóra! Forrás: Megafilm

A második évad története ott folytatódik, ahol az első befejeződött – egy év elteltével. A fiatalok most már elsőéves egyetemistaként térnek vissza Balatonfüredre: Zsófi (Schmidt Sára) és Bence (Rubóczki Márkó) párként, Dóra (Dobos Evelin) és Gábor (Héricz Patrik) pedig barátokként. Négyesük a szerelmi csalódás miatt hazaköltöző Levivel (Király Dániel), és húgával, a különcködő Lucával (Walters Lili) egészül ki. A romantikus szálak mellett ismét megjelennek a családi kapcsolatok, és természetesen a humor is fontos eleme marad a sorozatnak.

Képgalériáért kattintson a fotóra! Forrás: Megafilm

Némi spoiler az első rész elé: a fiatalok megérkeznek a Balatonhoz, de útközben, egy benzinkútnál már kialakul egy laza flört. A tónál aztán kiderül, hogy a gondosan felépített tervek menten összedőltek, mivel az étterem, amely állást ígért nekik, ki sem nyitott, a szállás pedig, ahol egy évvel korábban laktak, ezúttal nem használható. Már az is felmerül bennük, hogy csalódottan hazautaznak, amikor kezd kitisztulni az ég felettük.

A főbb szerepekben az első évadból jól ismert arcok (Schmidt Sára, Rubóczki Márkó, Dobos Evelin, Héricz Patrik és Szerednyei Béla) mellett az új karakterek (Király Dániel, Walters Lili, Dobó Kata, Bányai Miklós és Gyabronka József) is helyet kaptak, és visszatérő szereplőként Vecsei H. Miklós is látható lesz.

Képgalériáért kattintson a fotóra! Forrás: Megafilm

A második évadot vezető rendezőként és forgatókönyvíróként Zomborácz Virág jegyzi, aki tagja volt az Aranyélet író-csapatának, és akinek Utóélet című első nagyjátékfilmje itthon és külföldön egyaránt sikert aratott. Zomborácz Virág mellett rendezőtársként Akar Péter dolgozott. A sorozat főcíme vizuálisan megújult – Ertsey Donátnak és Kalászi Benjáminnak köszönhetően – az új végefőcímet pedig Dorogi Péter és Balázs Ádám írták.