A színész-énekesnőnek nemrég jött ki új száma, a Malibu, amit a Liam Hemsworthszel való újramelegített kapcsolata inspirált. A dal kapcsán egy rádióinterjúban a sztár nemrégiben arról is beszélt, milyen hatással volt rá a színésszel való szakítása még 2013-ban.

Én azt gondolom, sőt tudom, hogy minden okkal történik, és ezt már akkor is tudtam. Persze nem sejthettem, hogy ez lesz-e a vége, vagy esetleg újra összejövünk, de abban biztos voltam, hogy bármi is történik, úgy kellett lennie, így a megfelelő utat fogom bejárni" – mondta Cyrus.

Mint arról Sztárpárok, akik újra megpróbálták című összeállításunkban is írtunk, a szakítást követően az egykori botrányhősnő és Hemsworth 2016 elején megint összejöttek, és eljegyzésüket is visszaállították.

„Csodás dolognak tartom, hogy azok, akik szakítottak, újra összejöhetnek. Hiszem, hogy kell egy kis idő arra is, hogy önmagad lehess. Időt kell hagynod magadnak arra, hogy felnőj. Szerintem ha valaki mással szimbiózisban válsz felnőtté, sosem leszel olyan kiforrott személyiség, mint amilyen lehetnél" – magyarázta a sztár.

Liam Hemsworth és Miley Cyrus még a szakítás előtt, a Vanity Fair 2012-es Oscar-partijánForrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

Szóval csak most, így érzem magam igazán erős egyéniségnek, és közben neki is annak kell lennie, és így együtt lehetünk két igazán kiforrott ember. Szóval ez nem olyan, hogy két félből áll össze az egész" – tette hozzá a még mindig csak 24 éves színész-énekesnő, aki egy másik interjúban azt is elmesélte, hogy első igazi felnőtt döntéseként a dohányzásról is leszokott, és így sokkal több az energiája.