Százezrek követelik vissza a levitézlett komikus sorozatát

2017.05.18. 22:40

Már több mint 200 ezren írták alá azt az online petíciót, amit rajongók indítottak annak érdekében, hogy az ABC mégse kaszálja el kedvenc sorozatukat, a Tim Allen főszereplésével futó Apa csak egy vant (Last Man Standing).

Mint arról mi is beszámoltunk, a múlt héten derült ki, hogy a csatorna meg akarja szüntetni a jelenleg hatodik évadánál járó sitcomot. Az itt található petícióból kiderül, hogy a rajongók elsősorban a széria által képviselt konzervatív értékeket szeretnék megmenteni.

A nézőkön kívül egyébként maga Tim Allen is dühös az ABC-re. Átverve és hátba támadva érzem magam az által a csatorna által, amit az elmúlt hat évben az otthonomnak neveztem" – írta ki a komikus Twitter-oldalára.

Ugyanabból az üzleti és időgazdálkodási okból kaszáltuk el az Apa csak egy vant, mint amiért a Dr. Kent, a The Real O'Nealst, A nagy fogást vagy a Bűnök és előítéleteket" – védte meg döntését az ABC elnöke, Channing Dungey.

Tim Allen az Apa csak egy vanbanForrás: ABC

Az Apa csak egy van sokáig volt stabil szereplője a csatorna péntek estéinek, de legutóbbi évada már nem hozta a kívánt számokat. Az ABC az összes vígjátéksorozatot száműzi egyébként a pénteki napról, Tim Allen szériájának a helyét pedig a szintén stabil rajongótáborral rendelkező Egyszer volt, hol nem volt című fantasysorozat veszi át.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK