Összejöttek egy tévésorozatban, aztán a valóságban is

2017.05.28. 18:20

A szerelmeseket alakító színészeknél nem ritka, hogy a valóságban is összejönnek, főleg, ha nem filmben, hanem sorozatban játszanak, ahol értelemszerűen több időt kell együtt tölteniük. Többek között a Trónok harca, az Agymenők, a Doktor House, a Vámpírnaplók és a Szívek szállodája stábjában is találkozhattunk ilyesmivel, felelevenítünk most pár sztorit, bemutatunk néhány egykori vagy jelenlegi sztárpárt.

Kit Harington és Rose Leslie (Trónok harca)

Havas Jon és Ygritte alakítói 2012-ben kezdtek el együtt dolgozni a Trónok harcá-ban, és azóta is együtt vannak. "Izland gyönyörű ország, az északi fény varázslatos, ilyen környezetben estem szerelembe. Ha valakivel amúgy is vonzódtok egymáshoz, ráadásul szerelmeseket játszotok, nem nehéz valójában is beleszeretni a másikba" – mondta Harington.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Anna Paquin és Stephen Moyer (True Blood)

Paquin és Moyer története azt igazolja, hogy létezik szerelem első látásra, hiszen már a próbafelvételek alatt felfigyeltek egymásra, a férfi később elmondta, hogy már a harmadik, negyedik forgatási napon tudta, hogy az élete hátralévő részét a nővel akarja tölteni. 2010-ben össze is házasodtak, 2012-ben ikreik születtek, máig együtt vannak.

Forrás: AFP/Chris Delmas/Chris Delmas

Kaley Cuoco és Johnny Galecki (Agymenők)

A sorozatban már összeházasodott, az életben úgy két évig titokban találkozgatott az Agymenők Pennyje és Leonardja. Az előbbit alakító Cuoco 2010-ben mesélt először arról, hogy nem akarták bevinni a forgatásokra a kapcsolatukat, ezért állandóan letagadták mindenki előtt, hogy együtt vannak. A nő ezt egyre nehezebben viselte, de szerencsének tartja, hogy békében el tudtak válni, sőt a mai napig jóban vannak.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Rachel Bilson és Adam Brody (A narancsvidék)

A sorozatban szintén az esküvőjükkel ért véget a történetük, a valóságban három közös évük volt – ez után mindketten újra kollégával jöttek össze, Bilson kilenc évre összekötötte az életét Hayden Christensennel, Brody pedig elvette Leighton Meestert. A fiú mindenesetre még sokáig emlékezett a kapcsolatra: amikor 2014-ben megkérdezték tőle, hogy milyen volt Bilsonnal csókolózni, azt felelte, élete egyik legjobb élménye volt.

Forrás: Getty Images/AFP/2003 Getty Images/Amanda Edwards

Van még pár izgalmas sztorink, lapozzon a folytatásért!

Előző
  • 1
  • 2
Következő