Pár sztárt még azelőtt kirúgtak, hogy elindult volna a sorozata

Lisa Kudrow
Vágólapra másolva!
Nem könnyű a tévés színészek élete, megesik, hogy hiába válogatják be őket egy leendő sorozatba, a producerek később úgy döntenek, hogy mást szeretnének látni a főszerepben. A Trónok harca, a Szívek szállodája vagy a Buffy, a vámpírok réme is másképp nézne ki, ha megvalósul az alkotók eredeti elképzelése.
Vágólapra másolva!

Nyilván minden színész örülne, ha megkapná a főszerepet egy főműsoridős amerikai sorozatban, néha azonban az álmok összetörnek, és a leforgatott, ám közönség elé nem került pilot után a csatorna képviselői mást választanak. Íme, pár színész, akit még a sorozat indulása előtt lecseréltek másra.

Jenna Fischer

A Jóbarátok egykori Joeyja, Matt LeBlanc új vígjátéksorozattal jelentkezett tavaly, a Man with a Plan-ben egy apukát játszik, aki otthon marad a gyerekeivel, bízva abban, hogy a gyereknevelés jobb móka lesz, mint egy nyolcórás meló. A dolgozó feleséget Jenna Fischer játszotta volna, de lecserélték Liz Snyderre, miután az eredeti házaspár tagjai között „nem működött a kémia" – legalábbis az alkotók szerint.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Nicholas Hunt

Stephen Tobolowsky

Emlékeznek még Nedre az Idétlen időkig című filmből? Az őt alakító Tobolowsky jóval híresebb is lehetett volna, ha nem lett volna másik szerződése az idő tájt, amikor a Buffy, a vámpírok réme elindult. Eredetileg rá bízták volna az iskolaigazgató szerepét, amit aztán Ken Lerner kapott meg, Tobolowsky végül csak A Goldberg család-ban játszhatta el, hogy egy iskolát vezet.

Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/Columbia Pictures/Columbia Pictures

Lisa Kudrow

Mielőtt a Jóbarátok Phoebe-jeként világszerte híressé vált, Kudrow-t egy másik klasszikus vígjátéksorozatba, a Frasier – A dumagép-be is beválogatták, de aztán a készítők úgy érezték, mégsem elég erős Roz szerepében. A sorozat egyik alkotója, Peter Casey 2006-ban arról vallott, hogy már a harmadik próbanapon érezték Kudrow alkalmatlanságát, a Jóbarátok rajongói viszont nem is járhattak volna jobban.

Forrás: Valerie Macon / AFP

Jennifer Ehle

A Trónok harcá-ban Catelyn Stark szerepét Michelle Fairley helyett Ehle játszotta volna, legalábbis a pilotot még vele vették fel – az alkotóknak újra kellett forgatniuk azokat a jeleneteket, amelyekben benne volt. A színésznőnek tetszett amúgy a sorozat, de épp az induláskor szült, vissza is lépett a munkától, szerinte a széria túl sok időt elvett volna újszülött gyerekétől.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Van még pár sztorink, lapozzon a folytatásért!