Dráma és őrületes meglepetés az Exek az édenben döntőjében

Franciska sokáig húzta
Vágólapra másolva!
Május 25-én este elkelt hatmillió forint, négy pedig megmaradt a Viasat3 párkeresőjében. A nyertes páros egy perccel a végső döntés előtt hitehagyottá vált és összeomlott, onnan sikerült nyerni - de nem is övék volt az este, a show-t ellopta egy volt játékos, egy már kiesett lány, aki magyar reality-mércével nézve szenzációsat alakított a végén.
Vágólapra másolva!

Norbi és Berni, illetve Franciska és Tomi jutottak be a döntőbe, ennek a két párosnak maradt esélye elvinni a 10 milliót, de nem tudták pontosan, mit kell tenni az összegért. Az utolsó napra nagyobb lett a népsűrűség az addigra félig-meddig kihalt villában, sorra masíroztak vissza a már kiesett játékosok. Ők is győztesek amúgy, hiszen több napot, akár 1-2 hetet is eltölthettek a kiesés után Balin, mindenféle kötelezettség nélkül, a Viasat3 pénzén, csak azért, hogy fél napra újra játékba dobják őket.

Tamás végig játékban volt Forrás: Viasat3

Zsuzsa amúgy is megtépázott idegrendszerének nem tett túl jót, hogy lejátszották neki, amint volt párja összefekszik Bernivel, dühöngő fúriaként ki is rontott a vetítőteremből. A többiek nagyrészt jót szórakoztak pár régi jeleneten, de Zsuzsa utána megint átvette az irányítószerepet, összegyűjtötte a kiesetteket (mondjuk esküdteket), majd ordenáré módon kiabált, bosszút esküdött volt pasija ellen.

Franciska sokáig húzta Forrás: Viasat3

„Mint akit megszállt az ördög, úgy viselkedett" – összegezte Berni, és igaza volt: ugyan megalázták a lányt, de hisztérikusan rikoltozott, csapkodta az ajtót, bőgött, és olyan hangon hörgött, mint akiben egy démon tombol, bekerülhetett volna „Az ördögűző Balin" című low budget horrorba.

Berni a játék felénél érkezett, de a végéig jutott Forrás: Viasat3

Öt olyan ember dönthetett tehát a fődíjról, akik már kiestek, köztük olyan súlytalan figurák, mint Barbi, aki egy olyan játékos exeként érkezett (Geri), aki nem volt alapszereplő sem, és szintén hamar kiesett. Ő a kétmillióját Tamáséknak adta, Milán következett, ő Norbiék elé pakolta a zsákot, akárcsak Csaba. Andika pityergett egy sort, majd a Tamás-Franci párost ajándékozta meg kétmillióval. Főszerep jutott a legvégén Zsuzsinak, alaposan kiosztotta Bernit és Norbit, gyakorlatilag verbálisan alázta őket.

Norbi három nővel kavart benn Forrás: Viasat3

„Norbi, soha nem csalódtam senkiben ekkorát életemben. Megalázó tiszteletlenség volt. Rohadtul nehéz dolgom van. Van róla fogalmad, mit okoztál nekem? A büszkeségem, a gerincem a tét. Úgyhogy ezt a pénzt nem neked adom... hanem a családodnak" – mondta színpadiasan Zsuzsa (ennél hosszabban szónokolt, de ez volt az esszencia).

Bódi Sylvi vezette a műsort Forrás: Viasat3

Nagyszerű, hamisítatlan reality-jelenet volt, elhitette mindenkivel, hogy bosszút áll, végül elegánsan győzelemre segítette volt párját, a csalárd Norbit. A páros annyira mélyen volt, hogy örülni is elfelejtett a pénznek: sírt ott mindenki, Norbi, Berni, de talán még a műsorvezető Bódi Sylvi és pár operatőr is könnyes szemmel hüppögött a bársonyos, trópusi éjszakában.

Pár kép az utolsó estéről:

Forrás: Viasat - Sághy Tímea
Forrás: Viasat - Sághy Tímea
Forrás: Viasat - Sághy Tímea