Csisztu Zsuzsa állítja, hamis állítások jelentek meg a műsorával kapcsolatban, hosszú posztban igyekszik világossá tenni a dolgokat.

A Blikk írta meg ma, hogy Csisztu Zsuzsa munkája az ATV-nél véget érhet, a műsorvezető szerint sok állításuk nem volt igaz.

„Remélem, senki nem gondolja komolyan, hogy egy műsorban szereplő vendég méltatlan viselkedése okot adna egy komoly szakmai döntéseket hozó csatornának, olyannak, mint az ATV, hogy befolyásolja egy műsor életét? Ennél azért sokkal felkészültebb szerkesztőség ez, és sokkal jobb szakemberek hoznak döntéseket és nem ilyen elhamarkodottan. Schobert Norbert pedig messze nem ekkora tényező, az én életemben pláne nem, mert nem egy pályán focizunk, hiszen én nem fogok alakformáló táborok szervezésébe, ő pedig szerintem egészen sokára vezet majd talkshow-t az ő adottságaival, bár idehaza ki tudja?" - írja, utalva arra a botrányos felvételre, amiről mi is írtunk korábban.

Forrás: atv

Csisztu büszke rá, hogy 29 rész készült a Csisztu 24-ből, ez idő alatt 57 vendége volt a műsorban.   

„Még nagyon izgalmas három epizód van hátra Gaál Noémivel és Besenyei Péterrel, Németh Kristóffal és Kembe Sorellel és az előre tervezettnek megfelelően, a szezonzáró epizódban Esztergályos Cecília művésznővel és Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabda kapusunkkal. Nem álltunk le előbb a forgatással egy perccel sem, mint ahogy terveztük, ott és annyi epizód elkészítésénél zárjuk le most önszántunkból a tavaszi évadot, ahogy azt előre a csatornával, mint alkotók egyeztettük. Sőt, a nyári időszakban 'best of' válogatást tervez a csatorna a Csisztu 24 epizódjaiból igen jó műsoridőben, tehát minden más találgatás, hangzatos kirúgásom, vagy kirúgatásom, repültetésem és útrabocsátásom még nincs napirenden" - írja, a teljes bejegyzést itt találja.